Lämna ditt hemarbete till oss.

Från småjobb till oväntade reparationer, we’ve got you covered.

30 000+

Utförda uppdrag

5000+

Återvändande kunder

4,7/5

App Store bedömning

Hur fungerar det?

Lägg till och prioritera uppgifter i att-göra listan

Lägg till saker i din lista när de dyker upp. Vi strävar efter att slå av dina topp 2-3 varje månad.

Inkluderar jobb runt huset, mindre reparationer, hemunderhåll och mer.

Få svar snabbt

Meddela oss när som helst i appen för att diskutera nya frågor och funderingar. Vi kommer att vara en god partner för att hjälpa dig hitta rätt lösning.

Beundra hur vi checkar av saker från din att-göra lista

Medlemmar träffar i genomsnitt sin Handyman två gånger i månaden som utför arbeten från din att-göra lista och annat proaktivt underhåll.

vask oslo

Boka besök som fungerar för dig

Schemalägg besök själv och välj erbjudanden direkt från appen. Vi skickar ett meddelande till dig för att samordna specialister.

Komma igång direkt

Gratis Home Walk-thru

Vi börjar med en 45-minuters genomgång med din Handyman för att bygga upp och fylla i din att göra-lista samt bestämma vad som är viktigast för dig.

Ha koll på allt i appen

Lägg till saker till din att göra-lista direkt i appen när de dyker upp och boka nya besök med ett par klick. Skicka ett meddelande till oss om vad som helst!

vask oslo

Luta dig tillbaka och koppla av

Vi kommer hem till dig och slutför uppgifter varje månad. Om du behöver extra support för oväntade problem tar vi dig snabbt till rätt vård.

Alternativ för medlemskap

Välj ett medlemspaket som fungerar för dig. Hantverkararbete ingår, utan extra avgift per besök.

Årligt medlemskap

20 000 kr för ett år, faktureras i förskott. Spara 4000 kr!

Månadsmedlemskap

2000 kr per månad, faktureras månadsvis.

Nöjdhetsgaranti

Medlemmarnas lycka kommer först. Få sinnesfrid med vår kvalitetsservicegaranti. Om du inte är helt nöjd under de första 30 dagarna återbetalar vi dig helt. Efter det kan du avbryta ditt medlemskap när som helst utan påföljd.

Fixardag är nu favoritdag i månaden!

Marceline C. ⭐⭐⭐⭐⭐ (53)​

Jentene rydder veldig godt. Jeg anbefaler på det sterkeste, spesielt for en flyttevask!

@marcelamargerita
Livet til en kunstner kan være kaotisk og uorganisert, og etter et langt fravær hjemmefra må du bruke mye tid på å rydde. Det er derfor Marcela brukte våre tjenester og takket være det hadde hun tid til å gjøre det hun liker!
Hanna W. ⭐⭐⭐⭐⭐ (153)​
⭐⭐⭐⭐⭐ (153)​
@hannazudziewicz
Vellykket flytting! Den siste etappen var å forlate og grundig rengjøring av leiligheten der Hania tilbrakte over 6 fantastiske år. Og det var der vi gikk inn, alt i hvitt (ok, lilla).
Veronica H. ⭐⭐⭐⭐⭐ (95)​
dddd
@martasinilo

Flott vertinne og hyggelig person. Hun utførte tjenesten fullt ut profesjonelt og med største nøyaktighet, og tok hensyn til de stedene som vi i begynnelsen fant ut som de viktigste. Takk og jeg anbefaler!

Hanna W.
⭐⭐⭐⭐⭐ (153)

Vellykket flytting! Den siste etappen var å forlate og grundig rengjøring av leiligheten der Hania tilbrakte over 6 fantastiske år. Og det var der vi gikk inn, alt i hvitt (ok, lilla).

@hannazudziewicz

Stepapp ble grunnlagt for familien.

“Stepapp ble grunnlagt fordi vi ønsket å skape bedre arbeidsforhold for renholdere, og samtidig spare tid på mindre hyggelige husarbeid. Vi støtter nå hundrevis av familier og har som mål å gjøre rengjøringsdagen til en favorittdag i uken.”

Svar på de vanligaste frågorna

Har du fortfarande frågor eller funderingar?

Hittar du inte svaret du letar efter? Vänligen chatta med vårt vänliga team.

Vad ingår i Stephomes abonnemang?

Med ditt Stephomes-medlemskap får du tillgång till en dedikerad hantverkare som regelbundet checkar av grejer av din att-göra-lista med småjobb runt huset, proaktivt underhåller ditt hem enligt ett schema och erbjuder säsongsförmåner och partnererbjudanden som du kan välja om du skulle vilja göra det. Allt hantverksarbete ingår och det tillkommer ingen avgift per besök för dina hantverkarbesök. Medlemskapet börjar på 1000 kr/månad för en årlig plan och 2000 kr/månad för en månadsplan.

För stora jobb som kräver en specialist kan Stephome boka leverantörer och koordinera processen åt dig om du vill. Observera att du står för extra kostnaden för specjalarbeten. 

Du kommer också att få tillgång till Stephomes-appen, där du när som helst kan boka möten, skicka meddelanden till din hantverkare och vårt team med frågor och uppdatera din att-göra-lista med nya uppgifter.

Hvordan fungerer din 100 % tilfredshetsgaranti?

Vi bryr oss kun om fornøyde kunder! Derfor har vi 100 % fornøydgaranti, som betyr at vi alltid kommer og fikser det du ikke er fornøyd med.

Kundetilfredshetsgarantien dekkes med 48 timer etter rengjøring i henhold til vår sjekkliste.

Ta kontakt med vår kundeservice direkte i chatten på nettsiden eller i vår app så hjelper vi deg! Du kan også kontakte oss via e-post.

Må jeg rydde før renholderen kommer?

Nei du trenger ikke! Grunnen til at vi er her er for å la deg gjøre de tingene du faktisk liker, og overlate rengjøringen til oss. Så la huset være som det er, så tar vi vare på det. Du kan angi for Stepapp-renholderen et sted han kan sette for eksempel leker, slik at du kan finne dem på deres plass når du kommer til et rent hus.

Har ni taushetsplikt?

Alle ansatte i Stepapp, i forbindelse med å ta en bestilling gjennom Stepapp, aksepterte reglene om konfidensialitet, som betyr at de ikke kan utlevere informasjon om kunder.

Hvor lang tid tar husvask?

Gå inn på skjemaet under "bestill"-knappen og skriv inn størrelsen på boligen din i vår kalkulator, så får du en anbefaling om hvor lang tid det tar å holde boligen din skinnende ren. Anbefalingen er basert på sjekklisten vår, som er laget for å sikre at du holder deg skinnende ren. Alt i alt prøver vi alltid å gjøre alt som holder hjemmet ditt rent